Meet STUDIO WIT “We Innovate Together”


STUDIO WIT creates singular spaces by finding the perfect balance between spontaneity and accuracy.


After some years of professional experience, Carla Navas & Victor Molina have forged their own path by creating STUDIO WIT. A practice that brings together all the creative aspects that interact with the human being in everyday spaces. A symbiosis between architecture, product and interior design to make each project a unique, warm and exciting experience for their clients.

Drawing on international experience from Europe and the USA, this team of design professionals has the ability to create singular spaces by finding the perfect balance between spontaneity, based on the Mediteranean spirit, and the efficiency and accuracy that distinguishes the anglo-saxon culture.

A great example of their modus operandi takes places in the remodeling of their own studio in Barcelona’s Eixample neighborhood; an old warehouse converted into a dual space which consists off a collaborative workspace that promotes creative interaction within the team, and a more functional space aimed to develop the technical side of each project. Even though each space has its oun character, the final result brings harmony, connecting one and other which reflects the spirit of STUDIO WIT.

[easy-image-collage id=15484]

The creativity of this young team is materialized in each and every project. An other great example is the refurbishment of a residential building located in the heart of Barcelona’s Born district; a property from the early 1900’s whose design preserves some of the most treasured features such as high ceilings, archades and wooden carpentry. Suchlike respect for the past combined with contemporary design elements, constitute a statement between the harmony that coexist between modernity and tradition.

[easy-image-collage id=15488]

Honesty and coherency are the driving forces behind an other project currently underway; The Hotel Surf & Yoga which is located in the Bay of Santander. This project is a reflection of the ethics to respect the surrounding landscape as well as the simplicity and calmness of the inhabitants. The use of local materials, such as stone and wood, along with a detailed study of the uneven terrain, bring life to the different havens that constitute this project, aimed to enjoy nature and calmness.

[easy-image-collage id=15491]

The need to integrate all the elements that give shape to any given space, has led STUDIO WIT to design their own furniture and lighting pieces such as the table, “Stand by Me” or a lamp named “Balance”.

[easy-image-collage id=15494]

At the moment, STUDIO WIT is developing various hotel projects in Málaga, Barcelona, Madrid and Valencia as well as several residential buildings and private residences in Barcelona.


wit-lab.com